Event finished

Tickets for Tributo U2 Live at Red Rocks 30 Aniversario - Spyplane Live from Tarragona

Tributo U2 Live at Red Rocks 30 Aniversario - Spyplane Live from Tarragona

Additional info

Tributo U2 Live at Red Rocks 30 Aniversario - Spyplane Live from Tarragona

  • 08 jun 2013
  • From €0.00
  • Sala Zero, Tarragona show map
Event information

Entradas para Tributo U2 Live at Red Rocks 30 Aniversario en Tarragona

Spyplane Tributo U2 es un grupo valenciano dedicado a realizar Tributos U2 por toda España. Con motivo del 30 Aniversario del concierto de U2 en el anfiteatro de Red Rocks, Denver Colorado y con la colaboración del Club de Fans de U2 en España (U2V) han organizado una noche temática para revivir aquella noche que fue recogida en el DVD U2 Live at Red Rocks, y el disco "Under a Bloood Red Sky" en 1983.

Spyplane, U2V y U2Tarragona (Club de Fans U2 en Tarragona) se unen nuevamente después del éxito de fiestas anteriores como "Achtung Baby - ZOOTV".

También colabora Fiveprojects Multimedia, encargada del montaje de los videos y escenografía de los tributos de Spyplane.

Aperturas de puertas: 21:00h

Inicio Concierto: 22:00h

Entrada anticipada 8€

Entrada taquilla 10€

 
Tributo U2 Live at Red Rocks 30 Aniversario - Spyplane Live from Tarragona
 
El Club de Fans d' U2 a Tarragona, amb la col·laboració d' U2valencia.com ha organitzat pel dissabte 8 de Juny, un nou Tribut a U2 amb el grup SPYPLANE.
 
Serà la segona ocasió en la qual el Club de Fans d' U2 organitzi un event d' aquest tipus a Tarragona. L' any pasat va ser la la primera ocasió, amb un Tribut a U2 que commemorava el 20 Aniversari del primer concert d'U2 a Catalunya (celebrat en el Palau Sant Jordi al maig de 1992), i que va comptar amb una gran posada en escena a càrrec de Spyplane i Fiveprojects. A més es van organitzar algunes activitats paral·leles com una xerrada sobre la visita d'U2 al Delta de l'Ebre en 2004 per la gravació del videoclip "Vertigo".
 
Aquesta vegada, el Club de Fans a Tarragona, vol commemorar i evocar un concert mític en la història d'U2, com va ser l'immortalitzat en el seu disc gravat en directe "UNDER A BLOOD RED SKY" que va tenir lloc el 5 de Juny de 1983 en l'Amfiteatre de Red Rocks, Denver Colorit (USA), i que per tant compleix 30 anys aquests dies. Aquest concert està inclòs dins de la programació de tributs a U2 que organitza U2València i que comptarà amb un altre concert a realitzar el dissabte 15 de Juny a València Rock City i amb Spyplane com a grup tribut.
 
Serà a la mítica Sala Zero situada en C/ Sant Magi, 12 de Tarragona, i la posada en escena que ha preparat Spyplane i Fiveprojects farà viatjar en el temps fins a aquells dies.
 
Informació sobre el concert de RED ROCKS:
 
Podem ressaltar que va poder haver-se convertit en un desastre i podria haver portat a U2 a la fallida. El motiu va ser la pluja i aigua-neu que va començar a caure en Red Rocks.
Els promotors van arribar a pensar a cancel·lar el concert, però U2 ja havia contractat tota la infraestructura per a la realització i gravació del concert en directe, i en aquells dies, un error logístic els podria portar a la ruïna.
El dia del concert, Bono va arribar a Red Rocks aviat, i va poder veure a unes 10 o 20 persones que feien cua per al concert, i com feia tant fred, va demanar portar-los una mica de cafè i te, i va ser ell mateix qui va portar-li-ho als fans. A mesura que el dia avançava, les condicions del temps van empitjorar i atès que Red Rocks està allunyat de Denver, Bono es va encarregar de cridar a una ràdio local per informar que el xou no s'anava a cancel·lar i que a més hi hauria un altre concert l'endemà en un altre lloc, per tots aquells que no podrien assistir.
Finalment va arribar el moment del xou, davant 4.400 persones, en un aforament previst per 10.000, U2 va iniciar un dels seus concerts més místics i importants de la seva història.
Va ser tot un èxit, la MTV de l'època no va parar de radiar el video del concert, i aviat la inversió que va realitzar el grup va ser recuperada i amb creixes.
Sens dubte les condicions climatològiques van fer del concert alguna cosa inoblidable, si hagués estat un calorós dia d'estiu no hagués estat el mateix.
Under a Blood Red Sky, va ser l'enregistrament oficial del concert d'U2 en l'amfiteatre de Red Rocks, en Denver, Colorado (USA), el 5 de Juny de 1983, i en el qual es recullen les principals cançons dels discos BOY (1980), OCTOBER (1981) i WAR (1983). L'edició del disc només va incloure dos temes del concert, però va ser completat per cançons tocades en el Festival de St. Goarhausen, Alemanya i Boston (USA).
En 2008, amb motiu del seu 25 aniversari, es va llançar el concert en DVD, incorporant més cançons d'aquella nit del 5 de Juny de 1983.
 
El setlist va ser:
 
Out Of Control
Twilight
An Cat Dubh / Into The Heart
Surrender
Two Hearts Beat as One
Seconds
Sunday Bloody Sunday
Cry / The Electric Co
October
New Year's Day
I Threw a Brick Through a Window
A Day Without Me
Gloria
Party Girl
11 O'Clock Tick Tock
I Will Follow
40
 
Qui són Spyplane?
Spyplane és un grup que va sorgir a València en 2006,  i compta  amb una  llarga trajectòria en quant
a tributs a U2 es refereix, participant  en nombrosos esdeveniments a  nivell  nacional, presentacions  en
Fnac, aparicions en TV, festivals tribut i esdeveniments del club de fans d'U2.
Esta es la segona vegada que actúen en la Sala Zero y Tarragona.
Està format per Vicente Portolés  (veu i guitarra),  Nacho Frejo (guitarra), Vicente Montesinos (baix) i Toni
Ujaque (bateria).
 
Què és U2València?
U2valencia.com  és  el  Club  de Fans d'U2  més  actiu que existeix a Espanya. Des de fa més de 6 anys dirigeixen l'únic programa de radi al món, dedicat en exclusiva a U2, anomenat "Vertigo Radio".
Acaben de començar la seva setena temporada  en  Radi Manises 105.7FM i  han  pogut  entrevistar  al
mateix Bono, i nombrosos  membres  del  staff d'U2. De fet Bono en el concert de Sevilla de 2010 els va
dedicar la cançó “Vertigo” a l'inici de la mateixa.
 
Qui són Fiveprojects?
Fiveprojects.es  és  una  empresa  instal·lada  a Tarragona dedicada al Disseny Gràfic, Web, Fotografia,
Producció de video, Programació i  Multimèdia. Col·laboradora  d'U2valència  i Spyplane des de 2009.
 
On?
A la mítica Sala Zero de Tarragona, situada al Carrer Sant Magí, 12 - 43004 de Tarragona.
 
Videos:
 
Sala Zero Juny 2012 - “U2 ZOO TV live from Tarragona by Spyplane - Even Better Than The Real Thing”
 
Sala Zero Juny 2012 - “U2 ZOO TV live from Tarragona by Spyplane - The Fly”
 
Sala Zero Juny 2012 “U2 ZOO TV live from Tarragona by Spyplane - Zoo Station”
 
Valencia Rock City Novembre 2011 “Mysterious Ways - Spyplane”
 
Tac 12 Juny 2012 - “Últim Concert Sala Zero”

Could be of your interest...